De Fitnessvoordeelpas
Healthcenter de Hoornsevaart

Gratis (bij een jaarlidmaatschap) voor leden van Healthcenter Hoornse Vaart

Gratis (bij een jaar lidmaatschap), voor leden van Healthcenter Hoornse Vaart

De Fitnessvoordeelpas is een nieuw initiatief om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen gaan en/of blijven sporten. Door samenwerking met Nederland’s grootste webwinkels als Zalando  is het nu mogelijk jouw fitnessabonnement te laten sponsoren.

Meer over fitnessvoordeelpas

Laat je fitnessabonnement lekker sponsoren!

Als gebruiker van de pas krijg je geld retour wanneer je online een aankoop doet. Dat kan al bij ruim 2.300 webshops. Dit geld komt op je Fitnessvoordeelrekening, en hiermee kun je jouw fitnessabonnement betalen. De Fitnessvoordeelpas en het concept zijn uniek binnen Europa.

Meer over fitnessvoordeelpas

De Fitnessvoordeelpas

Elke week ontvang je als lid van de Fitnessvoordeelpas interessante aanbiedingen per e-mail. Zodra je een aankoop doet krijgt Fitnessvoordeelpas commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt 100% aan jou uitgekeerd door dit op je Fitnessvoordeelrekening te storten. Je kan dit besteden aan het fitnessabonnement. Hierdoor wordt je fitnessabonnement als het ware gesponsord. De commissie komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft op basis van coupons, kortingscodes, etc.

Meer over fitnessvoordeelpas

Gratis! Voor leden van Healthcenter Hoornse Vaart (bij een jaar lidmaatschap)

Healthcenter Hoornse Vaart is de eerste fitnessclub in Alkmaar die zijn leden gratis (jaarlidmaatschap) de Fitnessvoordeelpas geeft. Door de sponsoring van het fitnessabonnement wordt sporten goedkoper of zelfs gratis en draagt deze bij aan een gezonde samenleving. Omdat in deze financieel moeilijke tijd steeds meer mensen om financiële redenen stoppen met sporten, biedt dit een oplossing om dat te voorkomen of mensen te motiveren om juist te gaan sporten. Sporten wordt immers goedkoper of zelfs gratis.

Meer over fitnessvoordeelpas

De hoogste korting

Door de 100% commissie-regeling en kortingscodes biedt de Fitnessvoordeelpas de hoogste korting, die oploopt naarmate jij meer besteedt. Dit zorgt ervoor dat je nu over het algemeen €30,- tot €50,- gemiddeld per maand spaart, de kosten van een gemiddeld fitnessabonnement.

Meer over fitnessvoordeelpas