Health & Fitness

Healthcenter de Hoornsevaart

Fitness

Healthcenter Hoornse Vaart beschikt over een royale van airco voorziene fitnesszaal met professionele apparatuur. Een overzichtelijke ruimte waar de hele dag een trainer aanwezig is.

Meer informatie|Groepsrooster

Voedingscoach

Fiona’s Fitlijn geeft u kracht en begeleiding bij het bereiken van een gezonde leefstijl en een gewicht dat bij u past, door persoonlijk advies en coaching op gebied van beweging, gewicht en voeding.

|fiona’sfitlijn

Personal trainer

U kunt ook personal training krijgen in Healthcenter Hoornse Vaart. Professionele, hoog opgeleide personal trainers houden zich bezig met personal training en leefstijlbegeleiding voor bedrijven en particulieren.

Meer informatie|Groepsrooster

Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden. Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging.

| Naar de website van Fysiotherapie Daalmeer

Powerplate

Als lid van Healthcenter Hoornse Vaart kun je onbeperkt gebruik maken van de originele Powerplate.

TarievenMeer informatie

Zonnebank

Leden van Healthcenter Hoornse Vaart mogen ook gebruik maken van de zonnebanken van het zwembad. Dit kan alleen tijdens de openingstijden van het zwembad

Tarieven|Groepsrooster